onsdag 3 mars 2010

Vilken underbar sol!


Det har verkligen varit en helt underbar dag idag med massor av sol. Man blir bara så himla glad av det! Jag satt ute på balkongen på både frukosten och lunchen idag. Jag tror till och med att jag brände min nästipp lite. Det riktigt hettar i kinderna nu.

Jobbet idag gick finfint. Jag fick vara Carro idag och jobba 6-15.30. De andra som dunkar kör bara 7-13. Måste ha varit skönt att få sluta så här tidigt idag och riktigt suga ur alla solstrålar som är i luften. Kändes lite konstigt att vara i färsken själv, jag brukar alltid vara där som Robins slav, dock var det väldigt längesen jag jobbade där överhuvudtaget.

När jag slutat tog jag en promenad utmed havet. Görgött och Görfint! Tog ett kort när jag låg på klipporna med havet framför mig. helt underbart och solen bara värmde. Dock var det ganska kalla vindar. Tog en vända förbi ica på vägen hem och handlade lite nötfärs. Jag har lagat mat för första gången sen i lördags och faktiskt ätit något annat än paj eller mackor. Sweet.

Jag fick även ett grönt finger ifrån Evonne att jag får ledigt och åka till Åre.. Dock berättade Jannica precis att hon jobbar tis ons tor... och jag kommer på tis och åker tillbaka fre kväll eller lörda kväll. De enda problemet som är på lördagskvällen är att det är sittplats på tåget hem.. ist för liggvagn. illa. Jag vill verkligen åka dit, mer än allt annat. Göra något för en gångs skull.. men det verkar inte vilja tillbaka med mig. hm. Kan inte göra mer 'än att hoppas nu på att hon kanske kan ta ledigt någon dag.

Åh saknar Linus. Nu är det bara halva tiden kvar. Hoppas tors och fre går snabbt, sen ska jag hem och då rusar alltid tiden iväg lagom till hemfärd och då är Linus hemma igen.
nu tänkte jag kolla andra avenyn