söndag 30 september 2012

Besök.

Helgen har varit underbar. Efter frukosten igår gick jag och Josefine på stan. Kikade lite affärer och lunchade på mignon. Jättemysig. Hittade två linnen, två t-shirt och ett par byxor. Bra shoppingdag alltså. Brukar vanligtvis inte hitta så mkt när man letar. Fram emot fyra där när affärerna var färdig gjorda tog vi en sen lunch på mignon. Åt en jättegod panini med kyckling och bacon med sallad och currysås. Den är verkligen något att ha.

Gjorde lite planer för lkvällen, handlade och gick hem. Började med maten vilket var fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Pannacotta till efterrät. Drack jättegott vin med, äpple och kanel. Värmde det lite i miccron och det påminde lite om glögg. När damerna kom vid 7 tiden blev det käk, lite gött snack och lite spel innan kvällen fortsatte på hamnpaviljongen. Ett glas vin senare var vi på Oscars och vid två tiden där gick vi hem till mig igen. Åt lite pizza, snackade lite och hade det gott fram till halv fyra då vi får för oss att göra en kladdkaka. Inte varje efterfest som går i den stilen. Jag och Adam som var de enda som inte somnade fikade lite gott där på morgon-kvisten. Somnade lagom gott där vid 6. Meeen, jättetrevlig kväll!:)

Idag har vi inte gjort många knop. Städat lite sen igår, kollat lite tv och skrattat åt igår. Man har ju så mycket fuffens för sig ibland. Haha. Åt pizza på campino, gick förbi espresso house och köpte blåbärspaj, sedan var det dags för josse att sätta sig på tåget hem. Tråkigt när hon åker!

Efter en promenad i blåsten landade jag på soffan nu. Ska sätta på en bra film och bara va. Hoppas ni haft en underbar helg ni med:)