söndag 9 oktober 2011

Söndag.

Denna helgen har också gått fort. Bara sa Wops.

Var hos Robin igår. Lagade potatisgratäng och kyckling. Sjukt stor sallad, rivna morötter, och cola. Chips och dipp, och en bra film. Hyrde Irene huss, har inte koll på stavningen där.. Men ja, hyrde den nya filmen. Sjukt läskig. Robin satt och gömde sej under filten, tillslut sa han: får ja låna din rumpa att luta mej mot, så läskigt här borta. ( satt i var sin sida av soffan) Så kröp han lite närmare, och efter ett tag säger han: va tänker du på? Svarar att ja inte tänker på något och frågar varför han undrar, så säger han: men du e så tyst.. Jag kollar på filmen?:) haha. Han e så mysig.

Idag var det jobb 6-9, sen blev det sängen och sova en liten stund. Åkte till Halmstad vid halv tolv. Träffade Emelie, tog en fika på espresso house och kikade lite på stan, stannade på blomsterlandet på vägen hem. Ääälskar blommor! Köpte fina små prydnads-rosor att ha typ i blommarangemang och sånt:)

Ikväll har ja bara legat och degat. Skulle egentligen satt in lite kort, glömde vist av de. Landa framför en film. Nu blir se sängen. Jobb i morn. Jippi.... Era. Natti