söndag 15 februari 2015

Vägen hem..

Vägen hem gick smidigt. 2 timmars väntan på flygplatsen, 12 timmar på flyget, väntan på väskan, och sen bilen hem. Smidigt så! På tal om hämta väskan. Stod där trött som en annan dåre och kollade på alla människor som står och trängs.. Mitt i allt ser jag anderas plyte. Helt otippat. Han kom hem från USA, eller flyget från London. Så avundsjuk. Älskar USA och allt vad det bjuder på, och han har fått glida runt där i 5 veckor! Sick.

Väl hemma fick jag vänta på att komma in, lämnade nyckeln hemma och Jonathan räknade nog inte med att bilen gick så fort hem. Satt utanför dörren och väntade när han kom med med och blommor. Tacos till kvällsmat som jag önskat, frukost och massa liljor. Favoritblomman nr 1. ( efter röda rosor då såklart.)

Somnade ganska gott i hans armar senare. Tidsomställning, två timmars sömn natten innan och en timma på planet. Jag kommer knappt ihåg vad kag berättade om resan för honom.

Tisdagar är ju min lediga dag, men var inne en sväng ( eller två timmar) på jobbet för att komma ikapp lite inför alla hjärtans dag mm. Tränade lite på Friskis, sedan kom Jonathan på kvällen mellan hand träning och fotbolls-kollande-hej och hå- med grabbarna.

Onsdag och torsdag var det bara jobb och jobb. Jobb och lite träning.
I fredags jobb.. Jobb jobb jobb, träning, mys i soffan med bok, sedan slocknade jag vid 21. Skulle ändå jobba 6 på lördag och kände inte att jag var sugen på att socialisera mig så var bara hemma helt alone.

Igår vart det en fika med Jessica efter jobbet. Kollade lite på stan, sällskapade Hanna på lunch och sen var det bara hem och röja. Plocka tvätt och greja.