tisdag 8 januari 2013

Mys.

Jag har blivit förkyld igen! Åh! Jag hatar att vara sjuk! Eller sjuk.. Sådär smått slö och utan ork.

Efter jobbet igår gick jag en sväng till blomsterlandet och kollade deras sortiment, sen till hajen. Skulle köpa nässpary. Kom hem med massa annat, förutom just nässpary. Typiskt mig.:) köpte dirty dancing som jag tänkte slänga på någon dag när jag hinner. Har fortfarande inte sett den.. Eller jo, lite halvt för 70-år sedan typ.

Vaknade inatt att såndär trevlig mardröm. VARFÖR drömmer man så mkt när man e sjuk? JAg var sådär nära att ringa mamma och storböla, men höll mig. Drömde alltid om en person som jagar mig när jag e sjuk. Läskigt.

Efter att jag väl somnat om vaknade jag vid nio där. Gick en långpromenad med fille runt halva Varberg kändes det som. Helt utmattad när jag kom hem och dyngsur av svett.
Åt frukost och började städa. Städar och torkat ut allt i köket, slängt bort julen,äntligen! Lagade lite mat och tittade färdigt sista avsnittet Av satc. Man gråter alltid lika mkt när mr big kommer till Paris och hämtar hem Carrie.

Gick en sväng tilö för att få lite luft och stannade till på kvantum. Min hall-lampa idag gick sönder och jag behöver en ny. Fattar ju ingenting av de där och blev inte klokare när jag väl stod där vid lamporna.. Kul att det är min avdelning!

Precis duschat så nu är det lite kvällsmat och mys med råttan. :)


-fallit down is part of lite, geting up is living.