lördag 20 februari 2016

Framme i Ao!

Nu, nu äntligen är vi framme. Haft en bra resa hit, det gick ändå hyfsat fort och smärtfritt. När vi kom fram checkade vi in, bytte om och gick för att handla mat. Magarna riktigt skrek efter mat, så vi tog det smidiga och lätta först. Subway.. Köpte med mackor och satte oss nere vid havet och käkade. Lustigt att man kan glömma bort hur sjukt varmt det är, men man känner ju igen det. Efter maten tog bi en thai/oli massage. Alltså helt ärligt. Blev kär direkt. Ledsen Jonte men satan va duktig han var som masserade. Det var verkligen behövligt för nja axlar och rygg.

Efter massage ton vi två öl i solnedgången med lite kortspel. Känslan av att vara framme och bara njuta.... Köpte en drink och kikade lite inde små affärerna. Hannas handbagage gick sönder på vägen så hon ville ha ett nytt. Hittade en supernice väska. Toppen!

Käkade kvällsmat på ett av mina favoställen, bokade båt till phi phi och den var dd dags att gå hem. Trötta ögon. Dock ligger jag klarvaken i sängen nu. Klockan e halv två och ja ska försöka sova . Går sådär.. Hm.