tisdag 27 maj 2014

Alanya

Insåg att detta aldrig blev skickat?



Alanya. Just love it.
En jättebra semester är slut och nu är vi påväg hem. Jättetråkigt, verkligen. Hade gärna stannat kvar ett till.

Vår semester har bara bestått av vila, sol, poolhäng, drinkar och queens garden. Älskar det stället. Stämningen där är magisk, alla är lyckliga, glada och framförallt dansar! Bartendrarna är extremt duktiga på att underhålla och förövrigt väldigt charmiga också för den delen. Glimten i ögat och ett leende på läpparna, dansa kan de med.

Vi har haft lite halvtaskigt väder, två dagar med sol. De andra dagarna har det helt ärligt varit hyfsat mycket moln, men sol också såklart.

Varit några svängar nere vid havet och badat, men annars är vi alla tre pool-människor som inte är jätteförtjusta i sand. Jag får så ont i mitt ansikte när jag badar i salt också.

Fantastiskt hotell sol låg på andra sodan av vägen från stranden. Vi bodde på ett all-inclusive hotell, och vanligt vis brukar jag tröttna på maten efter några dagar men de har varit jättebra mat i veckan. Mycket variation och inte bara pommes..

Helt klar en jättebra resa som alltid med fille-fionkan och Sofie. Synd bara att tiden ska gå så rasande fort. Känns som det var igår vi åkte.