söndag 4 januari 2015

Swish

En ledig helg går så fruktansvärt fort. Hur kan det vara så?
Började med fredags träning på Friskis med Hanna och Robin.
Kvällen bestod av fredagsmys med min finaste. Han kom hem från Prag natten till fredag, så väntat hela dagen på att få träffa han. Fantastiskt mysig man dedär. Hade med sig en present från Victoria secret och så gjorde han mat. Glömt av hur bortskämd jag är. Han är underbar.

Lördagen började med frukost, sen en promenad med Jannica i telefonen. Lite lunch och kik i affärerna på stan med Malin och Hanna, sedan en löprunda. 6km i strålande sol utmed strandpromenaden. Mängder av energi. Kvällen spenderades på grappa med Hanna, Malin, Felicia, josse och Linn. Sjukt mysigt. De andra tjejerna gick vidare sendan och jag gick hem. Trött och somnade 22:20. Jonathan kom runt halv tre och kröp ner. Min mysiga. :)

Idag fixade han pannkaksfrukost, sedan en promenad till fästningen. Myste lite i solen, och i kylan. Mötte både Hanna, Malin och Robin så hann säga hej till dem också.:)
Eftermiddags middag hos jonathans familj, sedan har kag bara varit hemma och myst. Skönt med lite ensamtid ibland. Målat lite på en tavla och nu är det lite kvällsmat i sängen.
Hoppas ni haft en fantastiskt helg!